, Heartland

I samtalerne kan du møde

, Heartland

Conscious Escape

På årets Heartland festival står DoLand for samtaler om bæredygtighed ved området Conscious Escape. For hvilken fremtid drømmer vi om, og hvordan bliver vi modige nok til at investere os fuldt ud i den bæredygtige omstilling? Det er nogle af de spørgsmål DoLand byder en række passionerede ildsjæle op på terrassen til en uformel samtale om.

I DoLand har vi gjort investeringer mulige for alle - en mission, der for mange i branchen virkede umulig. Men vi er ikke i mål endnu, impacten skal være endnu højere, produkterne endnu mere ambitiøse for en bedre fremtid.

Det kræver mod at gøre tingene på en anden måde end vi plejer. Særligt inden for bæredygtighed er der mange nuancer og komplekse spørgsmål, der kan spænde ben for den forandring, verden har brug for. Det er den slags dilemmaer vi glæder os til at dykke ned i sammen med jer på årets festival og forhåbentligt går alle derfra endnu mere modige på omstilling, end da vi kom.

, Heartland
, Heartland

 'Vi har indgået et partnerskab med Heartland, fordi vi deler DNA om de nuancerede samtaler

og ønsket om en bæredygtig fremtid.  Jeg glæder mig til at byde alle gæsterne på årets festival op

på terrassen til en samtale med dem, der løser tidens komplekse kriser"

- Sara Rønning-Bæk, Partnerskabschef hos DoLand

Program

Er du på Heartland?

Hold dig opdateret her på programmet for Conscious Escape with DoLand.

Vi taler med nogle af de fremmeste startups og modige mennesker om deres bæredygtige vision og den portion mod, der skal til, når man vælger at skabe en ny business as usual.

Vi glæder os til at se jer.

, Heartland

Er du vores næste partner?

I DoLand tror vi på, at partnerskaber gør os stærkere. Derfor teamer vi op med bevægelser, organisationer og virksomheder,

som også hæver barren for at skabe en bæredygtig fremtid. Sammen sætter vi fokus og turbo den forandring, vi ønsker at se sammen med vores community.

Skriv en mail til sara@thisisdoland.com