, 1People

Bæredygtig mode fra 1People

1People er et dansk og bæredygtigt luksusmærke, der designer tidløst design i høj kvalitet. Brandet er skabt til stilbevidste kvinder, som har fokus på etik, når de sammensætter deres garderobe. Enkelhed og alsidighed er kendetegnende for 1Peoples kollektioner, og målet er simple og stilfulde outfits, som er behagelige på en og samme tid.

Virksomheden er drevet af mennesker, der har bæredygtighed og livsstil for øje i alle deres produkter.

I en sektor præget af masseproduktion og spild, er transparens et nøgleord hos 1People. Derfor udstyrer de deres produkter med tilstrækkelig information til at holde dig velinformeret, inden du foretager et eventuelt køb.

Hvis du investerer hos DoLand og bliver medlem af 1People's medlemsklub, får du en rigtig god deal på dit første køb - nemlig 300 kr. rabat. Log ind på DoLand og se hvordan.

, 1People

"1People producerer tøj til mennesker, der går op i at mindske overproduktion og dårlig kvalitet. Deres ambitiøse tilgang til bæredygtighed er netop den tilgang, som vi i DoLand mener, der skal til, hvis så tung en industri skal vendes til at være en medspiller fremfor en modspiller på den bæredygtige dagsorden

- Sara Rønning-Bæk, Partnerskabschef i DoLand

Er du vores næste partner? 🤝

Skriv en mail til sara@thisisdoland.com

 

, 1People