Sådan investerer vi dine penge

At investere bæredygtigt betyder at investere med ambitionen om at gøre en positiv forskel kombineret med ønsket om attraktivt økonomisk afkast. Det betyder at investere i veldrevne virksomheder og projekter, der er med til at løse verdens største udfordringer.

Nyhed! Impact Investment Panel

Vi har etableret et stærkt og diversificeret Impact Investment Panel, som er med til at sikre, at vi i DoLand hele tiden udvikler investeringsprodukter, der både er gode investeringer og som gør en reel, positiv forskel for verden!

Bæredygtighed & investeringer

Hvad mener vi, når vi siger bæredygtig investering? At investere bæredygtigt betyder at investere med ambitionen om at gøre en positiv forskel kombineret med ønsket om et attraktivt økonomisk afkast. Det betyder at investere i veldrevne virksomheder og projekter, der er med til at løse verdens største udfordringer. Det kan være grøn omstilling eller sygdomsbekæmpelse. At kombinere hensynet til godt afkast og bæredygtighed er derfor afgørende, når du investerer med DoLand.

Hvordan vælger vi vores produkter?

Der er tusindvis af investeringsfonde, dette kan gøre det uoverskueligt at begynde at investere. Hos DoLand er vi både eksperter i investering og bæredygtighed, og vi vurderer løbende de tilgængelige investeringsmuligheder. Når vi analyserer, om en fond giver attraktive afkast, og om bæredygtighed er integreret, bruger vi en struktureret tilgang, der hjælper os med at beslutte, om fonden skal være på DoLands platform.

SÅDAN VÆLGER VI INVESTERINGERNE:

  1. For det første bruger vi FN's 17 verdensmål som et overordnet værktøj, når vi undersøger markedet. Det gør vi for at have et bredt perspektiv på bæredygtighed og for at sortere de fonde fra, der ikke tager hensyn til bæredygtighed.
  2. Dernæst analyserer vi hver fond for at undersøge, i hvilket omfang bæredygtighed er integreret. Her ser vi på fondens strategi for bæredygtighed, investeringsteamet, kompetencer omkring bæredygtighed, gennemsigtighed og om fonden investerer i overensstemmelse med temaet.
  3. Til sidst laver vi en omfattende analyse, hvor bæredygtighedsanalysen kombineres med en finansiel analyse for at sikre konkurrencedygtige afkast og priser ved at undersøge historiske afkast og en række finansielle- og risikoparametre.

"Jeg står op hver morgen for at skabe en positiv forandring og hjælpe med at realisere et attraktivt økonomisk afkast"

Martin Larsen Investment & Impact manager

Den bedste guide til bæredygtig investering

Det skal være nemt både at forstå investering, og at komme i gang. Derfor har vi lavet en guide, der introducerer bæredygtig investering. Fortæl os endelig, hvis der er information du savner!

Priser

Hos DoLand gør vi alt, hvad vi kan for at sikre dig attraktive omkostninger. Derfor har vi ingen minimumsgebyrer, så du kan begynde at investere selv for mindre beløb. Når du har gennemført onboardingen, vil du kunne se omkostningerne for din personlige investering. De viste omkostninger er angivet i forhold til det investerede beløb.

DoLand
Du betaler DoLand for rådgivning, transmission af dine ordrer, løbende overvågning af din investering og for adgang til DoLands platform.
0,5%
årligt
Investerings produkter
Når du investerer i et produkt, f.eks. grøn omstilling, betaler du for kapitalforvalterens administration og investeringsekspertise. Prisen afhænger af din investering, herunder valget af temaer. DoLand modtager ikke provision.
0,15 - 1,05%
årligt
Partner bank og handel
Du betaler Saxo Bank for at handle og opbevare dine investeringer. Derudover er der også omkostninger ved handel på en børs. Omkostningerne afhænger af din specifikke investerings- og investeringshorisont. Her vises et typisk niveau, og omkostningerne kan være højere eller lavere.
0,1% - 0,4%
årligt

Start din bæredygtige investering i dag!