, Tænketanken Frej
, Tænketanken Frej

For et mere bæredygtigt Fødevaredanmark

Danmark er en fødevarenation med bevidste forbrugere, innovative producenter og dygtige forskere. På trods af det er fødevareforbrug og -produktion noget, der splitter den danske befolkning frem for at samle den.

I Frej arbejder de for at bygge bro mellem by og land og derigennem skabe en tværfaglig bevægelse, hvor løsninger og handling på nogle af tidens udfordringer (som f.eks. klima, miljø, sundhed og dyrevelfærd) kan findes i fællesskab. Frej arbejder med at bygge bro gennem dialog, forståelse og gensidig respekt. Både mellem landmænd, forbrugere, virksomheder, myndigheder, forskere og interesseorganisationer.

, Tænketanken Frej

"De ser på det øgede behov for at leve plantebaseret og peger ikke fingre

af landmændene for det, der har givet os mad på bordet i årtier.

I stedet tager de en hel fødevareindustri i hånden som medspiller i den transformation,

vi har brug for for at mindske vores CO2 udledning."

- Sara Rønning-Bæk, partnerskabschef i DoLand

DoLand Talks

Vi har interviewet Marie-Louise Boisen Lendal, direktør i Tænketanken Frej, om hvordan de arbejder for en bæredygtig fødevareindustri fra jord til bord. Hun uddyber, hvordan deres aktiviteter er med til at bygge bro mellem landbrugssektoren og forbrugeren, og hvorfor det er så vigtigt at tage den dialog op igennem hele værdikæden før vi kan lykkes.

Sidder du og får lyst til at investere i en bæredygtig fremtid gennem innovation i fødevaresektoren? Kom i gang i dag for ned til 500 kr.

Fotograf: Nellie Møberg

 

Er du vores næste partner?

I DoLand tror vi på, at partnerskaber gør os stærkere. Derfor teamer vi op med bevægelser, organisationer og virksomheder, som også hæver barren for at skabe en bæredygtig fremtid. Sammen sætter vi fokus og turbo den forandring, vi ønsker at se sammen med vores community. Skriv en mail til sara@thisisdoland.com.