, Simple Feast

Et bedre madsystem begynder på din tallerken

Simple Feast er drevet af en mission om at forbedre vores egen og planetens sundhed. Vejen derhen er plantebaserede måltider, som Simple Feast i dag leverer til tusindvis af mennesker i Danmark, Sverige og Californien.

Deres team har demonstreret, at mad både kan være nem og bæredygtig. På den ene side har det, vi spiser, et kæmpe potentiale, når det gælder om at sætte et positivt aftryk på vores krop og natur. Og samtidig skal det være let, inspirerende og smagfuldt - også når det skal gå hurtigt.

Den balancegang omsætter Simple Feast til måltidskasser og måltider på glas af rene, økologiske råvarer. De samarbejder med organisationerne Plastic Change om at reducere engangsplast og Foodprint Nordic, der sætter gang i fremtidens regenerative landbrug.

"Planter handler om at sige ja til nye smage og et fantastisk måltid. Det er også bevægelsen mod en madindustri, der respekterer naturen. Dette dobbelte potentiale gør det interessant."

- Jonas Maltha, nordisk chef i Simple Feast

, Simple Feast

"En af de helt store drivere for en bæredygtig fremtid er at tilføje flere planter i vores kost, og derfor er det nærmest naturgivet at teame up med Simple Feast,  fordi de dagligt skaber den revolution af vores måltider, som verden har brug for

- Sara Rønning-Bæk, Partnerskabschef i DoLand

Er du vores næste partner? 🤝

Skriv til vores Partnerskabschef, Sara Rønning-Bæk

, Simple Feast