, Letz Sushi

"Alt godt til havet"

LETZ SUSHI er Danmarks førende bæredygtige sushikæde. De arbejder benhårdt for at sikre verdenshavenes fremtid, og lægger sig med initiativer som Pant Z og NaturSkånsom forrest i kampen om en bedre fremtid. Udover deres store mission serverer de kun certificerede fisk og skaldyr, økologiske ris, tang og edamamebønner. De bruger desuden servietter, spisepinde og takeaway fra FSC-certificeret træ.

Sammen med LETZ SUSHI ønsker vi at sætte fokus på, hvad vi putter i munden. Det er afgørende, at vi tænker over hvad og hvordan vi spiser nu og i fremtiden, og vi synes, at LETZ SUSHI er et godt bud på nogen, der gør det muligt at nyde et stykke sushi med god samvittighed.

, Letz Sushi

Samtale om Bæredygtige Fødevarer

Vi har interviewet Anders Barsøe, som er direktør i LETZ SUSHI. Her uddyber han om deres rejse, hvor de samarbejder med WWF om at blive de mest ambitiøse inden for deres område, og på sigt går efter at blive regenerative - altså give mere end de tager.

Sidder du og får lyst til sushi?

Alle medlemmer af DoLand får 10 % hos LETZ SUSHI.

Er du ikke medlem af DoLand endnu?

Er du vores næste partner?

I DoLand tror vi på, at partnerskaber gør os stærkere. Derfor teamer vi op med bevægelser, organisationer og virksomheder, som også hæver barren for at skabe en bæredygtig fremtid. Sammen sætter vi fokus og turbo den forandring, vi ønsker at se sammen med vores community. Skriv en mail til sara@thisisdoland.com.
, Letz Sushi