, Information

Vores partnere

, Information

Det skal være nemt at investere!

Vi ved godt, at det kan være svært at komme i gang med at investere. Derfor er vi glade for at fortælle om vores nye partnerskab med Information, hvor vi i dag kan introducere Den Bæredygtige Investeringsskole.

Skolen inviterer alle abonnenter af information med på en dannelsesrejse inden for bæredygtige investeringer over 12 uger. For hvad er rart at vide, inden man går i gang, hvor kan dine penge gøre den største forskel, og hvor meget skal man i det hele taget investere, før det batter.

, Information

"Det er fantastisk at Information sætter fokus på bæredygtige investeringer

og fortæller deres engagerede læsere hvordan man kan være aktivistisk med sine penge.

Virkelig spændende at være en del af drøftelserne - og opleve den kyndige

formidling fra Lærke, der skriver lektionerne.

Skynd dig ind og læs med!"

- Jakob Lage Hansen, stifter og CEO i DoLand

Investerings ABC

Over de næste uger vil DoLands stifter og CEO Jakob Lage Hansen sammen med Kirstine Lund Christiansen, chef for ansvarlige investeringer i P+ og Andreas Stang, chef for ansvarlige investeringer i forsikrings- og pensionsselskabet Topdanmark tage dig i hånden gennem investeringsverdenens ABC 📚

Som DoLand medlem får du lige nu 2 måneders gratis abonnement til Information, så du kan blive rigtig godt klædt på til at være aktivistisk med dine penge.

Vi ses på “skolebænken” hos Den Bæredygtige Investeringskole.

Koden finder du på dit personlige DoLand dashboard.

, Information

Er du vores næste partner?

I DoLand tror vi på, at partnerskaber gør os stærkere. Derfor teamer vi op med bevægelser, organisationer og virksomheder,

som også hæver barren for at skabe en bæredygtig fremtid. Sammen sætter vi fokus og turbo den forandring, vi ønsker at se sammen med vores community.

Skriv en mail til sara@thisisdoland.com