Vores investeringer definerer fremtiden

Hvordan vi investerer i dag, definerer vores fremtid. Det er med til at afgøre, om vi kommer til at bruge mere grøn eller sort energi, om vores forbrug af tøj, fødevarer eller transport bliver mere bæredygtigt. Den bæredygtig omstilling er grunden til, at DoLand eksisterer. At give os alle adgang til at være med til at sætte skub i den bæredygtige omstilling.

Lad os komme i gang, nu!

I DoLand ønsker vi at skabe en bedre fremtid. Men i stedet for at vente på de perfekte virksomheder og investeringsfonde, er vi optaget af at flytte penge hen mod mere bæredygtige løsninger, der sætter skub i en positiv udvikling.

Alle skal kunne investere

Det skal være muligt for alle at starte en bæredygtig investering uanset erfaring og pengepung. Hos DoLand hjælper vi dig med at sammensætte din investering, som du kan starte for ned til 500 kr.

Det skal være nemt at forstå

I DoLand skal bæredygtighed være forståeligt. Derfor fortæller vi om den forskel din investering gør, på en forståelig og konkret måde, i form af historier og tal i øjenhøjde.

Se hvor bæredygtig din investering er!

Som nogle af de første i Danmark introducerer vi funktionen 'Mit Impact'. Du kan nu se, hvor meget din personlige DoLand investering påvirker verden i en positiv retning målt på fx. CO2, fossile brændstoffer og grønne kilowatt-timer

, Om DoLand

Kom i gang med din bæredygtige investering allerede i dag

Den bedste guide til bæredygtig investering

Det skal være nemt både at forstå investering, og at komme i gang. Derfor har vi lavet en guide, der introducerer bæredygtig investering. Fortæl os endelig, hvis der er information du savner!
, Om DoLand

Sammen gør vi en stor forskel

Jo flere investorer, vi er på DoLand, jo flere kapitalforvaltere vil være interesset i DoLand. Og hvad betyder det? Det betyder, at vi får en større stemme, mere power, og dermed aktivt kan påvirke kapitalforvalterne i en endnu mere bæredygtig retning. Og vi er allerede blevet hørt og har fået adgang til nye, bedre alternativer. Lad os sammen flytte grænserne og gøre investering mere og mere bæredygtig.

Du bestemmer

I DoLand ønsker vi at demokratisere bæredygtig investering. Det lyder måske højtflyvende, men for os er det vigtigt at give den enkelte mulighed for selv at vælge, hvad man ønsker at investere i, idet bæredygtighed har forskellige betydninger afhængig af hvem man spørger. Nogle vil gerne investere i grøn omstilling, andre i innovativ sygdomsbekæmpelse eller ligestilling. Valget er dit. Tryk her for at se, hvilke temaer du kan vælge.

Må vi gøre dig klogere på bæredygtige investeringer?

Hold dig opdateret med nyheder indenfor DoLand Community og bliv inspireret til bæredygtige investeringer.