På en mission for
at investere i en
bedre fremtid

DoLands mission er at gøre det nemt for alle at komme i gang med bæredygtig investering uden man behøver at være ekspert. Vi håber, at du har lyst til at være med.

Vi arbejder for at…

Hvad vi investerer i nu og her definerer vores fremtid. I DoLand arbejder vi derfor på at flytte så mange penge fra en traditionel måde at investere på mod en mere bæredygtig og fremtidssikret tilgang.

 1. Komme i gang, nu!

  I DoLand ønsker vi at skabe en bedre fremtid. Men i stedet for at vente på de perfekte virksomheder og investeringsfonde, er vi optaget af at flytte penge hen mod mere bæredygtige løsninger, der sætter skub i en positiv udvikling.

 2. Demokratisere bæredygtig
  investering

  Det skal være muligt for alle at starte en bæredygtig investering uanset erfaring og pengepung. Hos DoLand hjælper vi dig med at sammensætte din investering, som du kan starte for ned til 500 kr.

 3. Gøre bæredygtighed forståeligt

  I DoLand skal bæredygtighed være forståeligt. Derfor fortæller vi om den forskel din investering gør, på en forståelig og konkret måde, i form af historier og tal i øjenhøjde.

image description

Presse

Finans
TechSavvy
FinansWatch

Selv en lille investering kan skubbe til en stor dagsorden

Et erfarent team

Vi er et team af erfarne eksperter inden for investering, bæredygtighed, udvikling og kommunikation. Brænder du også for bæredygtig investering og har du lyst til at være en del af DoLand? Så skriv til os på hello@thisisdoland.com.

Jakob Lage Hansen
Jakob Lage Hansen Founder og CEO

Uddannet økonom fra Københavns Universitet. Jakob har 16 års erfaring i investeringsbranchen med en fortid i bl.a. Nationalbanken, Danske Bank, SEB og BankInvest.

Pelle Pedersen
Pelle Pedersen Chief Impact & Growth Officer

Uddannet jurist fra Københavns Universitet. Pelle har 8 års erfaring med bæredygtige investeringer og har en fortid som chef for bæredygtige investeringer i pensionskassen PKA.

Johan Holst Nielsen
Johan Holst Nielsen Co-Founder og CTO

Johan er et kodegeni og har 20 års erfaring som udvikler inden for teknologi, startups og digitale løsninger.

Sven Arnarsson
Sven Arnarsson Head of Marketing

Uddannet med en BA i Branding & Marketing management. Sven har 6 års erfaring med marketing og har en fortid som ansvarlig for nye kunder hos det grønne elselskab, Barry. Derudover har Sven drevet egen marketing konsulentvirksomhed og hjulpet virksomheder med at vækste deres forretninger

Martin Larsen
Martin Larsen Analyst

Uddannet matematisk erhvervsøkonom fra CBS med speciale i ESG og virksomheders finansielle performance. Martin har 3 års erfaring med investeringer og processer fra Gudme Raaschou.

Vores bestyrelse og rådgivere

DoLands bestyrelse og rådgivere består af erfarne eksperter inden for startups, investeringer, branding og adfærdsdesign.

image description
Jesper Kring Bestyrelsesformand

Entreprenør og bestyrelsesmedlem med over 20 års erfaring med startups, impact, fintechs og corporate partnerskaber.

image description
Kristina May Pries Bestyrelsesmedlem

Stifter og partner af det grafiske designstudie, AM, og har over 17 års erfaring med design, udvikling af brands og kommunikation.

image description
Morten Halborg Bestyrelsesmedlem

Tidligere CIO i Skandia Pension og har over 18 års erfaring med kapitalforvaltning, impact investering og risikostyring.

image description
Mikkel Holm Sørensen Strategisk rådgiver

Managing partner hos /Kl.7 med over 15 års erfaring med adfærdsdesign, strategier og datadrevet forretningsudvikling

image description
Tim Eriksen Strategisk rådgiver

Managing partner hos Zenith Advisory med over 20 års erfaring med finansiel rådgivning, transaktioner og strategi.

Vores partnere

DoLands samarbejdspartnere bidrager med både en sikker, professionel og robust finansiel infrastruktur samt kapital, der hjælper DoLand med at vokse.

Finansiel infrastruktur

Visigon er et førende selskab inden for levering af finansielle IT-løsninger, og Visigon har sammen med DoLand udviklet vores finansielle infrastruktur.

Bankpartner

Saxo Bank er en dansk investeringsbank specialiseret i online handelsløsninger og investering. DoLand samarbejder med Saxo Bank for at give dig attraktive priser og en sikker opbevaring af din investering.

Investeringspartner

Impact Business Investment Group er et investeringsselskab, som investerer i virksomheder, der arbejder for at gøre en positiv forskel.

image description
image description
image description