Hvad sker der lige med ligestilling, når det handler om investeringer?

Hvad sker der lige med ligestilling og investering?

 

Hvad sker der lige med ligestilling og investering? 

Kun 2 ud af 10 investorer er kvinder, altså 2 kvindelige investorer for hver 8 mandlige. Sådan er virkeligheden mange steder. Den lader vi lige stå et øjeblik...

Vi har brug for mange flere kvinder, der investerer. Som i så mange andre sammenhænge er det vigtigt at skabe balance og diversitet. Ikke mindst i front for en mere bæredygtig fremtid!

OK! ...men hvordan går det så lige med diversitet og ligestilling blandt investorerne i DoLand?

Velkommen til en investeringsplatform i balance!

Det går fantastisk. Intet mindre. Vi er super, super stolte over at kunne sige, at der i DoLand er er balance og diversitet blandt vores investorer. Mere end 45% af vores investorer er kvinder, næsten halvdelen - og altså mere end dobbelt så mange som de fleste andre steder. Sådan! 

Og er der så nogen forskel, på hvordan kvinder og mænd investerer?

Og er der så forskel på, hvordan vi investerer? Faktisk ligner vores kvindelige og mandlige investorer hinanden til en vis grad, når vi kigger på de bæredygtige temaer, der er populærest, Og så alligevel... 

Vores mest valgte temaer blandt både mænd og kvinder er Grøn Omstilling og Vedvarende Energi, men derefter ses en tydelig forskel.

Kvindernes top-5 udgøres  af temaerne 1. Grøn Omstilling, 2. Vedvarende Energi, 3. Vandressourcer, 4. Ligestilling & Diversitet samt 5. Social Impact.

Mændenes top-5 udgøres  af temaerne 1. Grøn Omstilling, 2. Vedvarende Energi, 3. Elektriske biler & teknologi, 4. Innovativ Sygdomsbekæmpelse og 5. Bæredygtige byer & Infrastruktur.

Der er altså masser af lighed, men også masser af forskel. Derfor er det super vigtigt, at vi får alle - både kvinder og mænd - med på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid. Og når vi taler diversitet, kan vi med glæde sige, at vi også på alder spænder vidt. Vi har førstegangsinvestorer på 18 år, og bød med stor stolthed forleden velkommen til vores nye alderspræsident på 80 år!

Frit valg blandt 9 bæredygtige temaer

Og uanset køn, alder og investeringsprofil er der heldigvis frit valg. Vi tilbyder 9 temaer, som du frit kan vælge imellem. Du kan vælge 1, 2 eller alle 9 på en gang, det er helt op til dig. Vi har ikke to investorer, der er ens. Tanken bag DoLand er netop at kunne sammensætte sin helt egen personlige investering og lade sine penge arbejde for et attraktivt afkast - og den verden, vi hver især tror på . Uanset om du vil investere meget eller lidt, så stort velkommen til jer alle!

Start din bæredygtige investering allerede i dag - klik HER