Cathrine Widunok Wichmand X DoLand

Bliv en del af Dolands investeringsklub

Hvis du af og til føler, at investering er lidt af en lukket klub, så er du ikke alene. Rigtig mange tror, at de først kan komme i gang, når de har læst op på alle rapporter, undersøgt samtlige platforme og brugt oceaner af tid på at sætte sig ind i investeringsprodukterne.

Men det skal være slut nu! For alle kan komme i gang med at investere.

Sammen med Cathrine W. Wichmand har vi i DoLand skabt Investeringsklubben. Klubben for dig, der gerne vil i gang med at investere, men også gerne vil være sikker på, at du kommer rigtigt i gang, har lyst til at vide lige lidt mere og ikke mindst gerne vil sikre, at din investering gør verden til et bedre sted.

Vi starter med den første aften i klubben i oktober, hvor vi - udover at dele et lækkert måltid og et glas bæredygtige bobler også kommer omkring hvorfor, hvordan og hvilken forskel, du kan gøre i verden! Og det er faktisk ikke så lidt, selvom du hos DoLand kan investere helt ned til 500 kr.

Vil du vide mere om investeringsaftenerne og klubbens aktiviteter, så skriv dig op allerede i dag.

, Investeringsklub

"Vi vil gerne have endnu flere med på den bæredygtige investeringsrejse og kaste lys over, hvilket aftryk vi kan sætte med selv små investeringer.

Derfor har vi teamet op med den dygtige Cathrine, som inviterer folk ind i hendes verden, hvor hun blandt andet sætter fokus på bæredygtighed. Det ser vi som en god mulighed for at gøre bæredygtig investering til en naturlig handling i en verden, der har brug for det.

- Sara Rønning-Bæk, Marketing- og Partnerskabschef i DoLand