Webinar: Sådan bliver du rig på tid

Webinar 30. august kl 20.00:

Går du også og drømmer om at knække koden til en klimavenlig hverdag med balance i familie- og arbejdslivet? Denne aften giver Nanna Hyldgaard Hansen praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.

Hun har skrevet bestselleren Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance om sine erfaringer med at skære forbruget ned uden at savne noget. Nanna har med udgangspunkt i et almindeligt dansk forbrug og liv i byen mere end halveret sin og familiens klimabelastning. Samtidig har de fået mere ro og overskud:

Jeg får tit spørgsmålet, om vi ikke mangler noget i vores nye livsstil – om der ikke er noget luksus, jeg savner? Men jeg svarer ærligt nej. Mit liv føles rigere end nogensinde før. Jeg er nemlig blevet rig på tid.

Webinaret giver dig:

  • Indsigt i, hvordan Nanna har skabt et liv i balance
  • Konkrete værktøjer til, hvad du selv kan gøre
  • Mod på at prioritere din tid og ressourcer effektivt

Nanna er netop nu aktuel med bogen Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner.

Rig på tid handler om, hvordan man kan forkorte sin arbejdsuge og genvinde sin koncentration i en distraheret verden.

Mange har under corona-perioden har fået øjnene op for, at arbejdslivet kan skrues sammen på en anden måde. Dette foredrag kan hjælpe dem, der fortsat gerne vil have mindre travlt i hverdagen.

I foredraget Rig på tid hører vi om Nannas egne erfaringer med at lægge sit arbejdsliv om. Vi får også forskningsresultater fra flowforskeren, klimarådgiveren og stresseksperten, som alle ved, hvad der skal til for at opnå et liv i balance – og virksomheden, der har indført en 4-dages arbejdsuge til gavn for både trivsel og indtjening.

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med økologi og bæredygtighed gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO.

Læs mere på www.levfordethalve.dk  og www.rigpåtid.dk 

, Webinar: Rig på tid