News, tendencies & opinions

Articles

18. November 2021

Vi tager vores egen medicin. For hvis ikke vi skulle, hvem i alverden skulle så?

Større ambitioner kræver endnu større økonomiske muskler. Både til vores platform, til vores produkter og til vores team, der hver dag arbejder for at gøre bæredygtig investering nemt, enkelt og tilgængeligt. Derfor rejser vi nu yderligere kapital, som vi vil bruge på at skabe et endnu stærkere tilbud til vores kunder.

08. November 2021

Hvor bæredygtig er din investering i virkeligheden?

Som nogle af de første i Danmark gør vi det nu muligt at se den konkrete forskel, en bæredygtig investering er med til at skabe.

09. September 2021

Hvad sker der lige med ligestilling, når det handler om investeringer?

Hvad sker der lige med ligestilling, når det handler om investeringer? 
Langt de fleste steder er der 2 kvindelige investorer for hver 8 mandlige. 2 ud af 10. Den lader vi lige stå et øjeblik...

09. September 2021

DoLand først i Norden med personlige, bæredygtige investeringer fra 500 kr.

Vi bliver som alle andre nyere virksomheder jævnligt udfordret: “Hvad er det egentlig, I kan? Og hvad er det lige, I tilbyder, som er SÅ unikt?” 
Gode og relevante spørgsmål. For hvad er det egentlig vi kan i DoLand, som man ikke kan få på det næste gadehjørne? 

09. September 2021

Lever du bæredygtigt uden at investere bæredygtigt?

Hele 3 ud af 4 af vi danskere gør, hvad vi kan for at leve bæredygtigt. Men faktisk er det kun 1 ud af 4 af os, der ser sammenhæng mellem en bæredygtig livsstil og bæredygtige investeringer. Det viser en stor undersøgelse blandt tusindvis af danskere, som vi i DoLand har lavet sammen med bevægelsen I Love Global Goals og analyseinstituttet Epinion.