News, tendencies & opinions

, News, tendencies & opinions

Articles

30. June 2022

Mød DoLands nye bestyrelse

Mød DoLands nye bestyrelse. Vi vil gerne byde dig indenfor i maskinrummet og møde vores bestyrelse. Det er et hold af kompetente mennesker med hjertet og hjernen på rette sted, der drømmer om, at DoLand bliver den største bæredygtige investeringsplatform

30. June 2022

DoLand udvider ejerkredsen og sikrer fundamentet for ambitiøs vækststrategi

Vi har store planer for fremtiden, og med en vellykket udvidelse af ejerkredsen sættes der turbo på ambitionerne. Et strategisk samarbejde med Optimal Invest samt en kapitalforhøjelse på 7,5 millioner markerer begyndelsen på næste skridt i en gennemgående partnerskabsstrategi, der skal styrke mulighederne for bæredygtige investeringer for både privatpersoner og virksomheder.

21. April 2022

Hvad er en bæredygtig investering?

Det skulle du gerne blive klogere på her hos mig. Mit navn er Jakob, og for nogle år siden sagde jeg mit job op i den traditionelle bankesektor for at skabe DoLand. Vi har gjort bæredygtige investeringer tilgængelige for helt almindelige mennesker som du og jeg. Her i denne tilbagevendende klumme, vil jeg dele vores rejse med jer, mens jeg slår ned på aktuelle emner indenfor bæredygtig investering.

28. March 2022

Samtaler for fremtiden: Investeringer i bæredygtige fødevarer kræver systemisk forandring og nye finansielle instrumenter

Business as usual er ikke en mulighed, hvis Danmark også om 10 år skal kunne kalde sig en stolt fødevarenation og ikke tabe i den globale bæredygtighedsdagsorden på gulvet til nabolande som Holland. Der er brug for en systemisk forandring af vilkårene for at skabe og investere i fremtidens forretningsmodeller.

07. February 2022

Nyhed: Investér i Bæredygtige Fødevarer hos DoLand

Hvad skal vi spise i fremtiden?

Fødevaresektoren er et højaktuelt tema inden for bæredygtighed, og med god grund. Seneste rapport fra FNs klimaråd understreger, at fødevarer er en af tre afgørende områder for at nå FNs 17 Verdensmål*. Fremtidsprognosen viser os samtidig, at når vi nærmer os 2050, vil menneskeheden være mellem 9-10 mia. personer på jorden. Et befolkningstal, der stiller enorme krav til vores fødevareproduktion, hvis alle skal gå mætte i seng.

18. November 2021

Vi tager vores egen medicin. For hvis ikke vi skulle, hvem i alverden skulle så?

Større ambitioner kræver endnu større økonomiske muskler. Både til vores platform, til vores produkter og til vores team, der hver dag arbejder for at gøre bæredygtig investering nemt, enkelt og tilgængeligt. Derfor rejser vi nu yderligere kapital, som vi vil bruge på at skabe et endnu stærkere tilbud til vores kunder.

08. November 2021

Hvor bæredygtig er din investering i virkeligheden?

Som nogle af de første i Danmark gør vi det nu muligt at se den konkrete forskel, en bæredygtig investering er med til at skabe.

09. September 2021

Hvad sker der lige med ligestilling, når det handler om investeringer?

Hvad sker der lige med ligestilling, når det handler om investeringer? 
Langt de fleste steder er der 2 kvindelige investorer for hver 8 mandlige. 2 ud af 10. Den lader vi lige stå et øjeblik...

09. September 2021

DoLand først i Norden med personlige, bæredygtige investeringer fra 500 kr.

Vi bliver som alle andre nyere virksomheder jævnligt udfordret: “Hvad er det egentlig, I kan? Og hvad er det lige, I tilbyder, som er SÅ unikt?” 
Gode og relevante spørgsmål. For hvad er det egentlig vi kan i DoLand, som man ikke kan få på det næste gadehjørne? 

09. September 2021

Lever du bæredygtigt uden at investere bæredygtigt?

Hele 3 ud af 4 af vi danskere gør, hvad vi kan for at leve bæredygtigt. Men faktisk er det kun 1 ud af 4 af os, der ser sammenhæng mellem en bæredygtig livsstil og bæredygtige investeringer. Det viser en stor undersøgelse blandt tusindvis af danskere, som vi i DoLand har lavet sammen med bevægelsen I Love Global Goals og analyseinstituttet Epinion.