Lever du bæredygtigt uden at investere bæredygtigt?

Lever du bæredygtigt uden at investere bæredygtigt?

 

Hele 3 ud af 4 danskere ønsker at leve mere bæredygtigt. Men faktisk er det kun 1 ud af 4 af os, der investerer bæredygtigt. Vi ser altså ikke sammenhængen mellem en bæredygtig livsstil og bæredygtige investeringer...

Det viser en stor undersøgelse blandt tusindvis af danskere, som vi i DoLand har lavet sammen med I Love Global Goals og analyseinstituttet Epinion.

Konklusion: Der er et massivt potentiale for at skabe en større bæredygtig forskel (og et attraktivt afkast!), hvis vi begynder at se bæredygtig investering som en del af en bæredygtig livsstil. Og ja, vores penge er noget af det, der kan skabe allerstørst forskel!

Men hvorfor er det mon så kun 1 ud af 4, der investerer bæredygtigt? Hvorfor er der ikke er flere af os, der ser sammenhængen? Hvad er det, der holder os tilbage? Og hvordan får vi fjernet barriererne?

Bæredygtig investering er for svært at gennemskue, og svært at komme i gang med
Undersøgelsen understreger, at mange af os synes, at det er for svært at gennemskue og for komplekst at komme i gang med bæredygtige investeringer. Det er svært at vurdere, hvorvidt virksomheder reelt er bæredygtige, og hvorvidt investeringer reelt er bæredygtige. Og det er iøvrigt svært at finde viden om, hvor og hvordan man kommer i gang.

Danskerne er ikke i tvivl om, at det er en god forretning at investere bæredygtigt
Overaskende nok er det ikke usikkerhed om afkastet, der holder os tilbage. Kun 1 ud af 10 er bekymret for, om man går på kompromis med afkastet. Den del har vi danskere taget til os - at bæredygtige investeringer har givet attraktive afkast, og outperformet det generelle marked. Så langt så godt. Det har nemlig gennem mange år givet et meget attraktivt afkast at investere bæredygtigt (og voldsomt meget mere attraktivt end at betale for at have pengene liggende i banken til minusrenter...)

Danmarks nemmeste og mest bæredygtige investering
Danskernes svar er spot on i forhold til de snakke, vi har med vores investorer på DoLand om, hvad der tidligere holdt dem tilbage. Det er derfor, vi fjerner de barrierer, der gør det svært for folk at komme i gang med at investere bæredygtigt.

Vi har bygget en løsning, der gør det både nemmere og mere attraktivt at investere sine penge, gøre en positiv forskel, OG tjene penge samtidigt.

Gratis guide med introduktion
Du kan starte med at nedbryde nogle af de barrierer, du måske har, med vores Guide til Bæredygtig Investering. Den er blot et ud af mange elementer i vores indsats for at tilbyde Danmarks mest bæredygtige og nemmeste investeringsløsning.

Du kan downloade guiden HER

Invester via DoLand allerede i dag, og gør en forskel med dine penge
Hvis du er klar til at komme i gang, har vi gjort det super nemt, og personligt. Du kan komme i gang med at investere fra helt ned til 500 kroner, og selv vælge de temaer, du gerne vil investere dine penge i. Enkelt, overskueligt og frem for alt bæredygtigt.

Sådan kommer du i gang allerede i dag

 

NB: Dagbladet Børsen har skrevet en artikel om vores undersøgelse og danskernes interessante svar, som du finder her (bag betalingsmur): https://borsen.dk/nyheder/investor/danskerne-udpeger-vigtigste-fokus-for-baeredygtige-investeringer