DoLand udvider ejerkredsen og sikrer fundamentet for ambitiøs vækststrategi DoLand udvider ejerkredsen og sikrer fundamentet for ambitiøs vækststrategi

DoLand udvider ejerkredsen og sikrer fundamentet for ambitiøs vækststrategi

DoLand har store planer for fremtiden, og med en vellykket udvidelse af ejerkredsen sættes der turbo på ambitionerne. 

Et strategisk samarbejde med Optimal Invest samt en kapitalforhøjelse på 7,5 millioner markerer begyndelsen på næste skridt i en gennemgående partnerskabsstrategi, der skal styrke mulighederne for bæredygtige investeringer for både privatpersoner og virksomheder.

Investeringer i bæredygtighed er helt vitalt for en rettidig omstilling af vores samfund og verden. Rigtig placering af kapital fra privatpersoner og virksomheder spiller en afgørende rolle for at realisere 2030 bæredygtighedsmålene. Lige nu står der ifølge Danmarks Nationalbank over 1000 milliarder alene på danskernes privatkonti. Penge, der kunne arbejde for en positiv fremtid - og tilmed give et attraktivt økonomisk afkast. 

Som de første i Norden, nedbrød DoLand afgørende barrierer for at alle privatpersoner nemt og billigt kan få hjælp til at investere bæredygtigt efter personlige præferencer. Fra helt ned til 500 kr. og i op til 10 forskellige bæredygtige temaer som fx ligestilling og diversitet, innovativ sygdomsbekæmpelse eller bæredygtige fødevarer. Tilgangen har blandt andet betydet, at 42% af DoLands medlemmer har aldrig investeret før og 48% er kvinder. En stor procentdel, i forhold til mange andre investeringsplatforme med maksimalt 20-30% kvindelige brugere. 

Det nye partnerskab vil give endnu flere adgang til bæredygtige investeringer, styrke den personlige investeringsløsning og skabe flere meningsfulde partnerskaber, der øger værdien for nye og eksisterende medlemmer:

“DoLand har gjort det nemt og effektivt for alle mennesker at foretage personlige bæredygtige investeringer. En ting, som mange i finansverdenen ikke troede kunne lade sig gøre. Det har vi bevist, og nu tager vi fat på de næste oplagte områder, der skal give vores brugere og partnere yderligere fordele”, uddyber en begejstret stifter og CEO, Jakob Lage Hansen og fortsætter:

“DoLands platform og løsninger gør det muligt at arbejde digitalt og skalerbart med partnerskaber på flere planer. Partnerskabet med Optimal Invest vil give os mulighed for at tilføre nye produkter og adgange til nye kanaler og kundegrupper. Således sætter vi turbo på vores ambitioner om at være din go-to investeringsplatform for bæredygtige investeringer i Danmark om ét år.”

Optimal Invest er et fondsmæglerselskab med 11.000 kunder og 4,5 mia. under forvaltning. Jesper Ihlemann, medstifter og partner i Optimal Invest, udtaler om vækstplanerne og potentialet for partnerskabet:

I Optimal Invest har vi haft succes med at udfordre finansbranchens gængse omkostninger, skabe produkter med høj rating og god risikospredning samt bedre transparens. Vi ser DoLand, gøre det samme inden for mere rendyrkede bæredygtige investeringer men via en fuld digital tilgang. Og netop DoLands digitale infrastruktur ser vi som en potentiel game-changer inden for investeringsområdet som kan gøre det endnu nemmere og mere effektivt for kunder af mange typer, at investere bæredygtigt igennem mange typer af partnerskaber