DoLand først i Norden med personlige, bæredygtige investeringer fra 500 kr.

De første i Norden med personlige, bæredygtige investeringer fra 500 kr.

 

Vi bliver som andre nyere virksomheder jævnligt udfordret: “Hvad er det egentlig, I kan? Og hvad er det, I tilbyder, som er SÅ unikt?” 

Gode og relevante spørgsmål. For hvad er det egentlig vi kan i DoLand, som man ikke kan få på det næste gadehjørne? 

DoLand var først i Norden med personlig, bæredygtig investering fra kun 500 kr. 

Så enkelt kan det siges. Men hvad vil det egentlig sige? Meget kort fortalt; selv hvis du blot har 500 kroner at investere, får du personlig rådgivning og kan frit fordele dine penge ud på alle vores 9 bæredygtige temaer. Eller 5. Eller kun et enkelt tema. Og du kan fordele dem præcist, som det passer dig. Om det er 20% på Vedvarende energi, 35% på Sygdomsbekæmpelse og de sidste 45% på Bæredygtige byer. Eller noget helt tredje, eller fjerde. Vi skal nok sørge for at den samlede portefølje både passer til dine valg og din økonomiske situation.

Faktisk har vi ikke to kunder, som er helt ens. Det er ret unikt, og det er meget forskelligt fra andre udbydere, at vi kan tilbyde den form for investering for selv beløb helt ned til 500 kr.

Det er det, vi mener, når vi smider om os med ord som 'demokratisering' - at vi vitterligt har gjort investering tilgængelig for alle. Vi skal spare jer for det investerings-tekniske bagved, og i stedet fokusere på ambitionen om at få så mange med som muligt. Så vi sammen kan skubbe til den bæredygtige udvikling ...mens vi tjener penge samtidigt.

Adgang til et lukket land

Samtidig har vi forhandlet unikke aftaler hjem, så vi kan give adgang til fonde, som ellers er forbeholdt investorer med større beløb. Da vi samtidig kan give mulighed for såkaldt ‘fractional trade’ - dvs. købe meget små bidder af udvalgte produkter – og da der ikke er minimumsomkostninger når man handler, kan vi sikre, at vores investorer selv med mindre beløb alligevel får adgang nogle rigtig attraktive produkter og en sammensætning af ens investering der passer fuldstændig til den enkelte. 

Det var den korte forklaring på, hvad vi egentlig laver - og hvorfor vi er anderledes end alle de andre.

Første skridt er at vælge bæredygtige temaer. Og ingen er ens.

Hvis du har lyst til at starte din egen rejse mod bæredygtige investeringer sammen med DoLand, vælger du præcist de temaer, du personligt tror på. Og du definerer selv, hvor meget af din investering, du ønsker at investere i hvert enkelt tema.

Tryk HER for at se, hvilke temaer du kan investere i hos DoLand 

Vil du bare gerne i gang, så klikker du HER for at starte din onboarding