DoLand er for os, der vil en mere bæredygtig verden

Et aktivt fællesskab for alle os, der investerer i en mere bæredygtig verden. Vores penge kan være med til at flytte os i den rigtige retning. Det samme kan vores handlinger. Vi inspirerer hinanden gennem events og sociale aktiver. Hold øje med kalenderen - der kommer masser af inspiration til, hvordan vi sammen kan gøre en positiv forskel!

Kommende events
TUE
28
Sep
INTERVIEW: Stig Ladefoged om bogen 'SPIS MERE PLANTEBASERET'

SPIS MERE PLANTEBASERET!

Så er det tid til interview igen. Denne gang med forfatter, forskningsnørd, ernæringsekspert og sundhedsblogger Stig Ladefoged. Vi skal tale om Stig’s nye bog ‘SPIS MERE PLANTEBASERET’.
Baseret på forskning lærer vi om plantebaseret kost. Hvad den gør ved din krop, og hvilken rolle den spiller for klimaet.
Stig har lovet os garanti for både grin, inspiration og masser af viden, når vi skal høre om hvad den plantebaserede kost gør for kroppen, og om hyggelige emner som inflammation, livsstilssygdomme og tarmbakterier. Ligesom vi skal høre om hvordan vi bedst kommer i gang med at spise (endnu) mere plantebaseret.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en tankevækkende snak, grin, inspiration og tid til spørgsmål. Vi ses!

Tilmeld dig på community@thisisdoland.com og få tilsendt link.

WED
27
Oct
SOCIAL: DoLand goes social, stay tuned...

DOLAND GOES SOCIAL!

Stay tuned…

INTERVIEW: Hvorfor nu mere plantebaseret?

Den 28/9 kl. 20.00 byder vi velkommen til forfatter, forskningsnørd og ernæringsekspert Stig Ladefoged til en spændende snak om hans nye bog 'SPIS MERE PLANTEBASERET'. Baseret på forskning lærer vi om plantebaseret kost. Hvad gør den for din krop? Og for klimaet? Glæd dig til både grin, inspiration og masser af viden!

SE DET IGEN: Hvornår er penge sunde?

Her kan du gense Christina Ørnstrand, DoLand's egen impact lead, interviewe forfatter Alexandra Krautwald om bogen 'Sunde Penge'. En både tankevækkende og underholdende samtale med fokus lige der, hvor forretning og moral mødes. Eller ikke mødes... Rigtig god fornøjelse!

- Kahlina Raben Ottosen
Det kan ikke blive nemmere!

Jeg er glad for at være med på den grønne investeringsbølge. Især hos DoLand, hvor det er vanvittigt nemt at komme igang. Jeg valgte mine mærkesager indenfor bæredygtighed, smed nogle penge ind på kontoen, og så var jeg investor! Det kan ikke blive nemmere.

- Sebastian Solander-Bruus
Temaer tiltalte mig

Jeg ser bæredygtig investering som en stor mulighed. Især ideen med temaer tiltalte mig, og overskueligheden til at forstå hvad man investerer i, samt fair pris og lave kurtage.

- Martine Seedorff
Jeg vil investere i fremtiden

Jeg er ny på investeringsfronten, og mine penge skal investeres i det, jeg tror er fremtiden. DoLand gør mig sikker. I ved, hvad I har med at gøre, har en brugervenlig loesning, og yder ioevrigt en rigtig god support.

- Nanna Schjerning
Nemt og overskueligt

Investering med DoLand er nemt og overskueligt og kræver ikke en masse viden, men blot et ønske om at investere bæredygtigt. Det er afgørende for mig, at DoLand definerer bæredygtighed bredt og som mere end blot reduktion af CO2-aftryk.

Vil du være en del af et voksende, bæredygtigt fællesskab?

Hold dig opdateret med nyheder indenfor DoLand Community og bliv
inspireret til bæredygtige investeringer.