DoLand er for os, der vil en mere bæredygtig verden

Et aktivt fællesskab for alle os, der investerer i en mere bæredygtig verden. Vores penge kan være med til at flytte os i den rigtige retning. Det samme kan vores handlinger. Vi inspirerer hinanden gennem events og sociale aktiver. Hold øje med kalenderen - der kommer masser af inspiration til, hvordan vi sammen kan gøre en positiv forskel!

INTERVIEW: Hvorfor nu mere plantebaseret?

Her kan du gense interviewet med forfatter, forskningsnørd og ernæringsekspert Stig Ladefoged. Det er en spændende snak om hans nye bog 'SPIS MERE PLANTEBASERET'. Baseret på forskning kan du lære om plantebaseret kost. Hvad gør den for din krop? Og for klimaet? Glæd dig til både grin, inspiration og massere af viden!

SE DET IGEN: Hvornår er penge sunde?

Her kan du gense Christina Ørnstrand, DoLand's egen impact lead, interviewe forfatter Alexandra Krautwald om bogen 'Sunde Penge'. En både tankevækkende og underholdende samtale med fokus lige der, hvor forretning og moral mødes. Eller ikke mødes... Rigtig god fornøjelse!

Gratis webinar: Bæredygtig investering

Værs'go. 35 minutters inspirerende og nede-på-jorden introduktion til bæredygtige investeringer.

Hvad betyder bæredygtig investering?
Hvad kan jeg forvente af mit afkast?
Hvordan sikrer jeg, at mine penge gør en forskel?
Hvordan kommer jeg i gang?

 

Kommende events
TUE
23
Nov
SOCIAL: DoLand goes social, stay tuned...

DOLAND GOES SOCIAL!

Stay tuned…

- Kahlina Raben Ottosen
Det kan ikke blive lettere!

Jeg er glad for at være på den grønne investeringsbølge. Især hos DoLand, hvor det er vanvittig let at komme igang. Jeg valgte mine mærkesager indenfor bæredygtighed, smed nogen penge ind på kontoen, og så var jeg investor. Det kan ikke blive lettere!

- Sebastian Solander-Bruus
Temaer tiltalte mig

Jeg ser bæredygtig investering som en stor mulighed. Især ideen om temaer tiltalte mig, og overskueligheden til at forstå, hvad man investerer i, samt fair pris og lav kurtage.

- Martine Seedorff
Jeg vil investere i fremtiden

Jeg er ny på investeringsfronten, og mine penge skal investeres i det, jeg tror er fremtiden. DoLand gør mig sikker. I ved hvad i har med at gøre, har en brugervenlig løsning og yder iøvrigt en rigtig god support.

- Nanna Schjerning
Nemt og overskueligt

Investering med DoLand er nemt og overskueligt og kræver ikke en masse viden, men blot et ønske om at investere bæredygtigt. Det afgørende for mig er at DoLand definerer bæredygtighed bredt og som mere end blot reduktion af CO2-aftryk.

Vil du være en del af et voksende, bæredygtigt fællesskab?

Hold dig opdateret med nyheder indenfor DoLand Community og bliv
inspireret til bæredygtige investeringer.